Η Huawei αναβαθμίζει τις υποδομές της CloudLayer8

04 . 01 . 23
%ce%b7-huawei-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-ict-cloudlayer8

Η Huawei ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ICT, CloudLayer8 (CL8). Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας έγινε στην εκδήλωση που διεξήχθη την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, κατά την οποία έγινε και η επίσημη παρουσίαση του cloud storage case study τους.

Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση της τεχνολογίας Enterprise Storage της Huawei, η οποία χρησιμοποιήθηκε στις υποδομές της CL8, αναβαθμίζοντας σημαντικά τη δυνατότητα της δεύτερης στην εξυπηρέτηση των πολύπλοκων και απαιτητικών αναγκών των πελατών της. Οι πελάτες της CL8, οι οποίοι φιλοξενούνται στο datacenter της, προέρχονται από 55 διαφορετικές χώρες και είναι εταιρείες από τον χώρο της βιομηχανίας, οργανισμοί του χρηματοοικονομικού συστήματος, οργανισμοί υγείας, εταιρείες e-commerce, μεταξύ άλλων.

Η λύση της Huawei προκρίθηκε από τη CL8, η οποία κατέληξε στην επιλογή μετά από ενδελεχή μελέτη των πλεονεκτημάτων και των χαρακτηριστικών της. Στις δηλώσεις του Ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνων Σύμβουλου της CL8, κύριου Πέτρου Γ. Οικονομίδη, στην εκδήλωση, ανέφερε: «Η Huawei μπόρεσε να προσαρμοστεί στις ακριβείς ανάγκες μας από την αρχή. […] Χρειαζόμασταν μια ανταγωνιστική λύση που θα μείωνε επίσης την κατανάλωση ενέργειας.»

Η πρόταση της Huawei έγινε μετά από ανάλυση της προηγούμενης υποδομής της CL8, και αφορούσε την ανάπτυξη της λύσης OceanStor Dorado, μια τεχνολογία νέας γενιάς, all-flash-storage, μεσαίας κατηγορίας. Το OceanStor Dorado είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει εγκαταστάσεις με απαιτήσεις υψηλής διαθεσιμότητας, χρήσης, και χρηστικότητας. Στα κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος ξεχωρίζουν η υψηλή χωρητικότητα καθώς και η ταχύτατη πρόσβαση στα δεδομένα.

Το βασικό mission statement της CL8 είναι το να επωμισθεί όλη την πολυπλοκότητα της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT), των λύσεων cloud και των data centers, του disaster recovery και του ψηφιακού μετασχηματισμού, επιτρέποντας στους πελάτες της να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες. Η τεχνολογία της Huawei παρέχει στην CL8 την δυνατότητα να συνδυάσει και να προσαρμόσει πακέτα μοναδικών λύσεων ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Τα νέα συστήματα της Huawei προσφέρουν στρατηγικά πλεονεκτήματα στη CL8, μεταξύ άλλων και το πολύ χαμηλό latency, την ιδιαίτερα υψηλή αξιοπιστία, ενώ έχει τριπλασιαστεί η χωρητικότητα και η απόδοση έχει υπερδιπλασιαστεί. Αλλά η απόδοση και οι επιδόσεις δεν είναι τα μόνα metrics που έχουν σημασία. Οι δύο εταιρείες είναι ευαισθητοποιημένες και σε θέματα κατανάλωσης ενέργειας, κάτι που ελήφθη υπ’ όψιν κατά την επιλογή της λύσης της Huawei. Το νέο σύστημα OceanStor Dorado έχει και χαμηλότερη κατανάλωση, εξοικονομώντας το 35% της ενέργειας σε σχέση με παραδοσιακές λύσεις.

Το νέο σύστημα της Huawei δίνει στην CL8 μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παρέχοντάς της τα μέσα και την ευελιξία για να είναι σε θέση να εκμεταλλεύεται άμεσα νέες ευκαιρίες και να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, όταν αυτές εμφανίζονται. Η απόδοση του OceanStor Dorado σε εφαρμογές database, virtualization, και big data, έχει επιτρέψει στη CL8 να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της σε προσαρμοζόμενες λύσεις, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα αναγκών. Με τη συνεργασία της με τη Huawei Cyprus, η CL8 είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ταχύτητα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες μιας δυναμικής και εξελισσόμενης αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία της Huawei και της CloudLayer8, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://e.huawei.com/gr/case-studies/storage/2022/all-flash-storage-in-cyprus

Need help?

We’re only a click away.